Uutiset

Uutiset


 

Raamatunopetus innosti nuortenleirillä

26.2.2018 13.00

Nuorilla oli leiri Kaitiksessa 23.-25.2. Opettajina oli Pirre Helenius, Hannu Lahtinen ja Jani Rossi. Leirin yhteishenki ja hengellinen sisältö puhutteli nuoria. - Oli hienoa huomata kuinka Jumala johti aiheita. Aiheeksi muodostui kutsumus ja armolahjat. Rukouksena että Jumala antaisi armolahjoja jotta voisimme Palvella seurakuntaa ja voittaa ihmisiä Jeesukselle. Yhteishenki oli tosi hyvä; kannustava ja rohkaiseva. Ilma suosi ja saatiin viettää laatuaikaa ulkoilemallaki, kertoo Helenius leiri tunnelmiaan.

Leirin johtajana toimi Adam Happonen, joka kantoi vastuuta leirin sisällöstä.
- Mä tykkäsin! Leiri oli hauska, rento, rohkaiseva, ja "down to earth" ilmapiiristä josta jokainen oli osa sitä. Puheita olivat hyvin liikuttavia ja inspiroivia. Ruoka oli AIVAAAAAN ihanooo ja kaunis ilma kaupan päälle teki leiristä viimeisen päälle erityisen. Haluaisin lisää leirejä, Happonen toteaa.
- Oli todella ihana leiri kokonaisuudessaan. Parasta oli kyllä puheet, rukoilu, yhteishenki sekä ruoka. Olis voinu mun puolesta olla vieläkin pidempi leiri. Kaunis ilma kruunas kaiken sekä tietenkin avantouinti kaikkine paleltumineen, leirinjohtajan puoliso Anna Happonen yhtyy miehensä kokemuksiin.
 
Ruokahuollon spesialistit Pirre ja Jouni Helenius saivat myös hyvää palautetta.
- Rento ilmapiiri ja porukka, jonka kaa oli hauska pelaa ja leikkii. Ja ei saa unohtaa et meil oli kyl ihan sairaan hyvää ruokaa, Suvi Kuitunen kiittää.
- Pitänee munki sanoo, että oli kaikin puolin 11/10 leiri. Paitsi tietenki et vois olla pitempi. Mut joo… Et kiitos kaikille leiriläisille ja järjestäjille, Matti Liukkonen yhtyy kiitokseen.
 
Raamatunopetus innosti nuoria leirillä.
- Pääsin oikein hyvin leiritunnelmiin, vaikka tulinkin mukaan vasta toisen leiripäivän loppuvaiheessa. Oli ihanaa viettää aikaa uskovien kavereiden kanssa, ja kuunnella hyvää raamatunopetusta. Ilmapiiri oli rento ja lämmin, ja porukassa oli tosi helppo ja mukava olla, seuraavaa leiriä odotellen Roosa Kuitunen.
 
Jani Rossi