Satu Lindgrenin Heikoimmillaankin vahvempi –levyn julkistaminen

Seurakuntamme jäsen Satu Lindgren julkaisee toisen äänitteensä musiikkijumalanpalveluksessa su 29.1.2017 klo 11. Tilaisuuden jälkeen on kahvitarjoilu.

Jumala on puhunut minulle jo vuosia sitten sooloäänitteestä. Pyysin Jumalaa antamaan minulle laulut ja lauluntekijän, jonka kanssa saan lähteä tätä äänitettä toteuttamaan, Lindgren pohtii.

Yhtenä kauniina päivänä lauluntekijä Allan L. Mäntyniemi otti yhteyttä ja kysyi mukaan työstämään tällaista projektia.

- Vastasin myöntyvästi, koska pyyntö oli minulle rukousvastaus. Jumala oli puhunut sooloäänitteestä myös Mäntyniemelle. Levyä on ollut lisäksi toteuttamassa mm. poikani Dimitri Lindgren, Leif Mäntyniemi, Petri Kuusisto, Juha Mäntyniemi ja valokuvaaja Kari-Pekka Juurikkala.

- Mietimme pitkään Mäntyniemen kanssa äänitteen nimeä ja se syntyi lähes samaan hengen vetoon.  Sooloäänitteen nimeksi annoimme Heikoimmillaankin vahvempi. 

Lauluni kertovat Kristuksesta ja Jumalan sanan muuttavasta voimasta. Ne rohkaisevat mm. uskovia pitämään kiinni pelastuksen ankkurista.

- Laulujeni kautta haluan sanoa kuulijoille, että vielä on toivoa ja elämää Kristuksessa. Voimme kohdata armahtavan Jumalan, Lindgren kertoo.

Olet sydämellisesti tervetullut Satu Lindgrenin sooloäänitteen julkaisutilaisuuteen. Tilaisuudessa on äänessä myös Eeva ja Simo Jukkala, Allan L. Mäntyniemi ja pastori Harri Kröger. 

JR