Lähellä ihmistä -seminaari su 24.8. klo 11 alkaen

Hyvinkään helluntaiseurakunnassa, sunnuntaina 24.8. klo 11 alkaen paneudutaan jokaiselle ihmiselle keskeisiin aiheisiin: elämän tarkoituksen kokemukseen, itsetunnon tervehtymiseen ja kutsumuksen löytämiseen. Saatat olla väsynyt tai pettynyt elämään. Tai voit kokea epäonnistuneesi ja ajattelet, ettei sinun elämälläsi ole erityistä arvoa. Tai ehkä ajattelet, että jos jokin tarkoitus onkin, et voi sitä tavoittaa.  Rehtori, pastori Petri Välimäki uskoo, että se ei ole totta. Sinun elämäsi on arvokas – sinä itse olet suunnattoman arvokas!

”Jos voin olla osaltani palauttamassa luottamustasi elämään ja tarkoitukseen, se on suurta armoa ja olen siitä tavattoman kiitollinen.” hän sanoo. Tule mukaan löytöretkelle kohti aitoutta, tervehtyvää itsetuntoa, tarkoituksen kokemusta, yksilöllisen kutsumuksen löytämistä ja täydempää elämää!
Petri Välimäki on rehtori ja pappi. Aikaisemmin hän on työskennellyt valtakunnallisen Kriisipalvelun johtajana. Yhdessä vaimonsa Mariannen kanssa he ovat kohdanneet tuhansia hädässä olevia ihmisiä. Yhä uudestaan he ovat nähneet, miten kokonaisvaltainen apu, jossa huomioidaan ihmisen fyysinen, psyykkinen, sosiaalinen ja hengellinen todellisuus sekä Jumalan armahtava rakkaus Jeesuksessa, voi auttaa ja rohkaista ihmistä uuteen, monin tavoin täydempään elämään. Hänen nykyinen työpaikkansa Perheniemen evankelinen opisto on erikoistunut erilaisiin perusteellisesti varustaviin ja valmentaviin koulutuksiin. Hän on myös kirjoittanut useita aiheeseen liittyviä kirjoja mm. masennuksesta, riippuvuuksista, seksuaalisuudesta, kriisien kohtaamisesta ja erilaisten ihmisten auttamisesta sekä elämäntarkoituksen kokemuksesta, itsetunnosta ja kutsumuksesta.