Mediaähkystä mediapaastoon

Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä. (Jaak. 4:8) Haasteen ajankohta 14.-18.4. ma-pe. Yhteiset rukoustilaisuudet pääsalissa ma-to 14.-17.4. klo 19-20 ja pitkäperjantain ehtoollisjumalanpalvelus pe 18.4. klo 11. Hiljainen viikko on pääsiäistä edeltävä viikko. Hiljaisella viikolla kristityt keskittyvät muistelemaan Jeesuksen kärsimystä. Mediapaastoviikolla haastamme kaikkia työmuotoja seurakunnassa keskittymään erityisesti rukoukseen ja Jumalan kohtaamiseen. Ohje on yksinkertainen: Älä lue lehtiä, kuuntele radiota, katso TV:tä tai edes surffaa netissä. Aseta tiukat rajat. Hyödynnä lisääntynyt vapaa-aika rukoukseen, Raamatun lukemiseen tai osallistumalla ainakin yhteen yhteiseen rukousiltaan viikon aikana. Yhteisissä rukousilloissa rukoillaan ja etsitään Jumalaa. Huomioidaan myös henkilökohtaiset rukousaiheet. Pitkäperjantain ehtoollisjumalanpalveluksessa jaetaan joitakin kokemuksia, miten Jumalan etsintä palkitsi ja mitä Jumala on puhunut mediapaaston aikana. Jos haluat jakaa kokemuksesi, niin voit ottaa yhteyttä pastori Jani Rossiin. Tilaisuudet on pääsalissa