Operaatio Joulunlapsi 1.10.-10.11.

Patmos Lähetyssäätiö tekee avustustyötä viidellä maanosalla, mutta ei tahdo unohtaa Euroopan köyhimpiä lapsia, jotka asuvat Romanian ja Moldovan kylissä. Operaatio Joulun Lapsi –keräys tavoittaa tuhansia lapsia vuosittain.

Olemme vuodesta 1995 lähtien jakaneet joulupaketteja lapsille, joille kukaan toinen ei vie lahjoja. Viemme kaksi rekkakuormallista joulupaketteja leikki- ja kouluikäisille lapsille, jotka elävät ajallisen puutteen keskellä. Nämä lapset asuvat hökkeleissä ja maalattiaisissa majoissa. Tai heidän kotinaan on tuberkuloosisairaala tai muu lastenlaitos.

Paketeissa olevat pehmolelut, hygieniatuotteet, vaatteet ja koulutarvikkeet ilahduttavat lapsia ja kertovat, että he ovat arvokkaita eikä heitä ole unohdettu. Jokaiselle lahjan saajalle annetaan myös pieni vihkonen, jossa kerrotaan joulun ihmeestä, Jeesuksesta.

Operaatio Joulun Lapsi on kansainvälinen yli sadassa maassa toteutettava  joulukeräys, jonka toimeenpanija Suomessa on Patmos Lähetyssäätiö. Kansainvälinen yhteistyökumppanimme on Samaritan’s Purse.

Keräys on vuosi vuodelta yhdistänyt suomalaisia auttajia, mukana on yksityisiä ja yrityksiä, seurakuntia ja kouluja.

Tervetuloa mukaan auttamaan, joko joululahjapakettien tai rahalahjan kautta.
Hyvästä sydämestäsi kiitollisena,

Pirkko Säilä
toiminnanjohtaja
Patmos Lähetyssäätiö

www.joulunlapsi.fi