Rukouksen- ja yhteyden illassa ke 12.6. klo 18 vierailee Vuokko Nyman Hattulasta.

Vuokko, lempinimeltään tumma Vuokko, on tehnyt pitkän päivätyön Jumalan valtakunnan työssä. Hän on erityisesti tunnettu rukouksen ihmisenä, evankelistana ja sielunhoitajana. Hänelle soittelee päivittäin kotiin Jumalallista apua elämäänsä tai sen vaikeisiin tilanteisiin kaipaavat ihmiset. Monet heistä ovat saaneet kokea kuinka Jumala on keskusteluissa ja rukouksessa kohdannut ja puhunut Pyhän Hengen voiman ja profeetallisen sanan kautta joka on annettu Vuokon palvelustyön kautta. Vuokko on paljon kiertänyt maatamme pitäen tilaisuuksia. Tilaisuudet koostuvat sanan julistuksesta ja rukouspalvelusta. Vuokon sana on suoraan Jumalan sydämeltä, henkilökohtaista, kohti käypää ja siksi niin monet ovat saaneet pelastua, hengellisesti uudistua, virvoittua ja parantua sen kautta. Vuokko kuuluu niihin julistajiin jotka elävät sitä mitä puhuvat ja vuosikymmenten tuoman kokemuksen valossa hän kertoo hyvin konkreettisella tavalla Jumalan voimallisista teoista. Vuokkoa ympäröi oikein sellainen Pyhän Hengen murtava ilmapiiri, hän viipyy Herransa edessä. Hänelle puhelun soittaminen on monesti kuin soittaisi Taivaan rakastavalle Isälle. Vuokko on yhtä paljon Herran palvelija niin arjessa kuin juhlassa ja siksi hänet tuntevat arvostavat häntä suuresti. Arvostus on ulottunut myös valtiotasolle Vuokolle myönnetyn kultaristisen Suomen Valkoisen Ritarikunnan 1. luokan mitalin muodossa, jonka presidentti Halonen luovutti hänelle. Hänestä on myös kirjoitettu kirja Antti Virolaisen toimesta. Kirja on nimeltään: Tumma Vuokko, pyykkituvasta sananjulistajaksi.