Sieluani et saa - Narsistin uhrista selviytyjäksi

Viimeinen lantti -yhtye

Viimeinen lantti -yhtye

Sieluani et saa - Narsistin uhrista selviytyjäksi Lauantaina 6.10.2012 klo 15-18 Lauantain teematilaisuudessa Minna Rissanen kertoo avioliitostaan narsistin kanssa ja siitä pitkää toipumisprosessiaan sanoin sekä omien laulujensa kautta. Mukana musiikissa Viimeinen lantti -bändi. Tilaisuudessa on väliajalla kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Kertomalla omasta toipumisestaan ja selviytymisestään Minna haluaa auttaa sellaista henkilöä, joka vielä etsii tietä eheytymiseen ja sisäiseen paranemiseen. Jo lapsuudessaan Minna joutui olemaan henkisesti sairaan äitinsä luottohenkilö. Yläasteikäisenä hän hoiti kodin lähes kaikki käytännön askareet äidin maatessa olohuoneen sohvalla. Avioliitto narsistiksi osoittautuneen miehen kanssa oli suorastaan painajainen, mistä hän vapautui lopullisesti vasta miehen kuoltua. Pitkä ja tuskallinen vaihe rikkinäisyydestä kohti eheytymistä onnistui vain Jumalan ja Hänen Pyhän Henkensä avulla. Minnan jakamat omakohtaiset kokemukset auttavat ymmärtämään narsistin toimintatapoja, joten teemapäivä sopii hyvin myös tätä persoonallisuushäiriöihin kuuluvaa psyykkistä sairautta hoitaville henkilöille kuin myös sosiaalityöntekijöille ja sielunhoitajille. Minnan kokemuksista on kirjoitettu myös kirja "Sieluani et saa".