Joel Hallikainen helluntaiseurakunnassa to 24.5. klo 18.30

Joel Hallikainen laulaa ja puhuu kasvamisen kivuista, hengellisestä etsimisestä sekä uskosta. - Tule näkyväksi, teemallisessa gospelkonsertissa. Joel tunnetaan kuulijaansa lähelle tulevana esiintyjänä. Huikean suosion saavuttaneet gospelkonsertit ovat ehkä juuri tästä syystä koonneet yhteen jo yli 300 000 kuulijaa. Joel on etsinyt elämäänsä suuntaa. - Isättömyys, - elämä viisilapsisen perheen isänä, - ihmisenä olemisen kasvukivut, - usko ja Jumalan suuri rakkaus, antavat syvyyden illan lauluille. Näkyväksi tuleminen, on Jumalan ihmiseen asettama syvin tarve, jolla Hän kutsuu meitä yhteyteen. Konsertissaan Joel haluaa kutsua kuulijansa mukaan löytöretkelle hetkeen, olla läsnä ja totta. Uudessa konsertissa yleisö valitsee illan laulut kymmenien hengellisten laulujen listalta. Ainutkertainen vielä kirjoittamaton ilta, syntyy yleisön ja Joelin yhteydestä. Kuunnellen, keskustellen ja oivaltaen. Joel Hallikainen – TULE NÄKYVÄKSI, gospelkonsertti ihmisyydestä. Torstaina 24.5.2012 klo 18.30!