Joel Hallikainen - Joulun kosketus - Joulukonsertti ke 12.12. klo 18.30

Tarina työlaiskodin yksinhuoltajaäidin pojasta, joka nousi sinnikkäällä työllä ja peräänantamattomuudella, yhdeksi suomen tunnetuimmista viihdetaiteilijoista, on tuttu juttu monelle. Television Tuttu-Juttu show ja Kuurankukka ovat osa suomalaisen viihteen historiaa, josta Joel Hallikainen on lunastanut paikkansa. Myrskyisien Kuurankukka vuosien jälkeen, Joel otti aikalisän ja vetäytyi perheensä pariin etsimään uutta suunta ja syvyyttä elämäänsä. Joel on sanonut suurimman saavutuksensa olevan, että perhe on vielä kasassa. Pitkänlinjan taiteilijalle se ei ole ollenkaan itsestään selvyys. 50-v rajapyykin ylittänyt laulaja on seestynyt, laulujensa näköinen mies, jonka suosituissa gospelkonserteissa on käynyt yli 300 000 kuulijaa. Joulun kosketus, on perinteinen joulukonsertti rakastetuimpien joululaulujen parissa. ”Olen iloinen saadessani toivottaa sinut tervetulleeksi joulukonserttiini, kohtaamaan joulun kosketuksen." - Joel Hallikainen