Tapahtumat


 

Rukousilta

Tapahtuma alkaa 30.6.2020 18:00 Lisää kalenteriin 30-6-2020 18:00:00 50 Hyvinkään helluntaiseurakunta - Rukousilta Rukousillat kesäkuussa klo 18. Ohjeistusta tiistaina alkaviin rukousiltoihin: 1) Seurakunnan tilaisuuksissa sisätiloissa pidetään kasvomaskeja. Voit pitää itsetehtyä maskia tai kaupoista saatavia maskeja. Tärkeintä on, että nenä ja suu ovat peitettynä. Maskin teho perustuu pärskeiden leviämisen estämiseen. 2) Flunssaoireisena ei saa tulla seurakuntaan 3) Huolehdi hyvästä hygieniasta: - muista hyvä käsihygienia - lähikontaktien välttäminen - emme kättele tai halaa toistaiseksi 4) Kokouksen johtajalle: muista laittaa ilmanvaihto päälle, se vähentää aerosolien kertymistä ilmatilaan tilaisuuden aikana. 5) Seurakunnan pienryhmille: pienimuotoisia kokoontumisia voidaan pitää, esimerkiksi soluja ja raamatturyhmiä kotona oman harkinnan mukaan. Kesällä ulkona tapaaminen on myös hyvä vaihtoehto, koska ulkoilmassa ilmanvaihtuvuus on yleensä tehokasta. Sunnuntain live-lähetykset jatkuvat toistaiseksi heinäkuun loppuun asti.   false DD/MM/YYYY

Rukousillat kesäkuussa
klo 18.

Ohjeistusta tiistaina alkaviin rukousiltoihin:

1) Seurakunnan tilaisuuksissa sisätiloissa pidetään kasvomaskeja. Voit pitää itsetehtyä maskia tai kaupoista saatavia maskeja. Tärkeintä on, että nenä ja suu ovat peitettynä. Maskin teho perustuu pärskeiden leviämisen estämiseen.

2) Flunssaoireisena ei saa tulla seurakuntaan

3) Huolehdi hyvästä hygieniasta:
- muista hyvä käsihygienia
- lähikontaktien välttäminen
- emme kättele tai halaa toistaiseksi

4) Kokouksen johtajalle: muista laittaa ilmanvaihto päälle, se vähentää aerosolien kertymistä ilmatilaan tilaisuuden aikana.

5) Seurakunnan pienryhmille: pienimuotoisia kokoontumisia voidaan pitää, esimerkiksi soluja ja raamatturyhmiä kotona oman harkinnan mukaan. Kesällä ulkona tapaaminen on myös hyvä vaihtoehto, koska ulkoilmassa ilmanvaihtuvuus on yleensä tehokasta.

Sunnuntain live-lähetykset jatkuvat toistaiseksi heinäkuun loppuun asti.

 

Takaisin