Tapahtumat


 

Ehtoollisjumalanpalvelus

Tapahtuma alkaa 1.11.2020 11:00 Lisää kalenteriin 1-11-2020 11:00:00 50 Hyvinkään helluntaiseurakunta - Ehtoollisjumalanpalvelus Mika Koponen ja Jani Rossi. Kastetilaisuus. Lainatalkoot. SRK-info. Tilaisuus nähtävissä livelähetyksenä seurakunnan facebook sivuilla. Tallenne on myös jälkikäteen nähtävillä. Sielunhoitopuhelin, johon voit tarvittaessa soittaa: 040 657 6876 (klo 9-21). Korona-tiedote: Koska tautitilanne on kehittynyt uuteen kiihtymisvaiheeseen, niin terveysviranomaisten antamien suositusten mukaisesti myös meillä käytetään sunnuntain jumalanpalveluksissa kasvomaskeja. Voit pitää itsetehtyä maskia tai kaupoista saatavia maskeja. Tärkeintä on, että nenä ja suu ovat peitettynä. Maskin teho perustuu pärskeiden leviämisen estämiseen. false DD/MM/YYYY

Mika Koponen ja Jani Rossi. Kastetilaisuus. Lainatalkoot. SRK-info.

Tilaisuus nähtävissä livelähetyksenä seurakunnan facebook sivuilla. Tallenne on myös jälkikäteen nähtävillä.

Sielunhoitopuhelin, johon voit tarvittaessa soittaa: 040 657 6876 (klo 9-21).

Korona-tiedote:

Koska tautitilanne on kehittynyt uuteen kiihtymisvaiheeseen, niin terveysviranomaisten antamien suositusten mukaisesti myös meillä käytetään sunnuntain jumalanpalveluksissa kasvomaskeja.

Voit pitää itsetehtyä maskia tai kaupoista saatavia maskeja. Tärkeintä on, että nenä ja suu ovat peitettynä. Maskin teho perustuu pärskeiden leviämisen estämiseen.

Takaisin