KORONATIEDOTE 7.1.2021

Hyvinkään helluntaiseurakunnan toiminta ajalla 7.1.-31.1.2021

Uudenmaan aluehallintovirasto on antanut uusimmat kokoontumisrajoitusohjeet 5.1. Aiemmin annettuja rajoituksia on edelleen päätetty jatkaa 31.1. asti. Seurakuntana haluamme osaltamme olla mukana estämässä taudin leviämistä huomioimalla nämä rajoitukset toiminnassamme.

Sunnuntain jumalanpalvelukset pidetään pelkästään nettilähetyksinä 31.1. asti. Facebookin kautta (facebook.com/hhsrk.fi) jumalanpalvelukset ovat kaikkien katsottavissa, niidenkin jotka eivät ole palvelussa jäsenenä.

Muut tilaisuudet jatkuvat turvallisuusohjeet huomioiden ja tarvittaessa kokoontumiset jaetaan pienempiin ryhmiin niin, että turvavälit varmasti toteutuvat. Kaikissa kokoontumisissa käytetään kasvomaskeja.

Sunnuntain ruokajako tapahtuu seurakunnan pihassa klo 12.30. Ruokaa jaetaan niin kauan kuin tavaraa riittää.

Huom. Edellisestä tiedotteesta poiketen myös tulevan sunnuntain 10.1. ehtoollisjumalanpalvelus pidetään pelkästään nettilähetyksenä.

Sielunhoitopuhelin, johon voit tarvittaessa soittaa: 040 657 6876 (klo 9-21).