Korona-tiedote 17.3.2020

Seurakuntamme kokoustoiminta on tauolla ja jumalanpalvelusten yhteydessä toiminut ruokajakelu jouduttiin myös keskeyttämään. Selvitämme parhaillaan mahdollisuuksia jatkaa ruokajakelutoimintaa Kotimaisen avustustyön liitto ry:n antamaa ohjeistusta noudattaen ja tiedotamme heti, mikäli voimme uudelleen aloittaa jakelun.

Sielunhoito- ja esirukouspalvelua varten olemme avanneet puhelinnumeron, johon voit tarvittaessa soittaa: 040 657 6876 (klo 9-21).

Kirpputori Kirjokaaren toiminta jatkuu toistaiseksi, mutta aukioloaikoja saatetaan joutua supistamaan. Tilanteen kehittymistä seurataan aktiivisesti ja jatkotoimista päätetään tarvittaessa.

Haluamme muistuttaa seurakuntalaisia ohjaamaan normaalit lahjoituksensa tilisiirtona seurakunnalle, kun käteisellä lahjoittaminen ei ole mahdollista. Hyvinkään helluntaiseurakunnan tilinumero on FI16 5062 0320 3007 95, käytä viitteenä numeroa 2613.

Matt.6:34: “Älkää siis kantako huolta huomisesta, sillä huominen päivä pitää huolen itsestään. Kullekin päivälle riittää oma vaivansa.” Eletään päivä kerrallaan toinen toistamme tukien.

Toivotamme jokaiselle Jumalan siunausta ja varjelusta.

Korona-tiedote 15.3.2020

Koronavirustilannetta on arvioitu uudelleen ja päädytty seuraavaan:

Toistaiseksi kaikki seurakunnan toiminta keskeytetään koronaviruksen leviämisen estämiseksi.
Tiedotamme heti, kun tilanne muuttuu ja toiminta voi jatkua.

Seurakunnan vuosikokous siirtyy myös myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Korona-tiedote 13.3.2020

Sana sanoo: “Älkää olko mistään huolissanne.” On inhimillistä kantaa huolta nykyisestä tilanteesta, mutta kaikki on kuitenkin Jumalan kädessä. Suomen hallituksen eilen antamien suositusten mukaisesti haluamme myös seurakuntana osaltamme rajoittaa korona-viruksen leviämistä. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja ilmoitamme kokousohjelmassa mahdollisista peruutuksista. Vielä toiminta jatkuu lähes normaalisti, mutta vanhimmisto pyytää tilaisuuksiin osallistujia huomioimaan seuraavat asiat:

Jos sinulla on flunssan oireita tai lähipiirissäsi on koronalle altistuneita, ethän tule tilaisuuksiin. Ulkomaanmatkoilta palanneiden suositellaan jättävän jumalanpalvelukset ja muut tilaisuudet väliin kahden viikon ajan paluun jälkeen. Jumalanpalvelukset voit kuunnella myös Facebookista ilman kirjautumista.

Tervehdimme toisiamme ilman kättelyä ja jokainen tuntee vastuunsa huolehtimalla käsienpesusta. Käsiin ei tule yskiä eikä aivastella vaan nenäliinaan tai hihaan. Käsidesiä pidetään tarjolla salin takaosassa.

Lähimmäisen lauantain ruokailutilaisuus on arvioitu liian suureksi riskiksi järjestää, joten tilaisuudet perutaan toistaiseksi. Sunnuntain jumalanpalvelusten yhteydessä ruokakassien jako jatkuu normaalisti lähikontakteja välttäen.

Korona-tilanne voi muuttua nopeasti, joten seuraa kokousohjelmaa mahdollisten peruutusten varalta. Lisätietoja antaa Timo Sotaniemi, vanhimmiston pj. puh. 040 3572633.

Fil. 4:6-7: “Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa.”

Toivotamme jokaiselle Jumalan siunausta ja varjelusta.