KORONATIEDOTE 3.2.2021

Hyvinkään helluntaiseurakunnan toiminta 7.2.2021. eteenpäin.
Uudenmaan aluehallintovirasto on antanut uusimmat kokoontumisrajoitusohjeet 27.1. Aiemmin annettuja rajoituksia on edelleen päätetty jatkaa kuukaudella eteenpäin. Seurakuntana haluamme olla mukana estämässä taudin leviämistä huomioimalla rajoituksia toiminnassamme. Samalla haluamme huomioida myös eri ikäryhmien hengelliset tarpeet ja mahdollistaa seurakuntayhteyden toteutumisen niillä tavoin, mitkä tässä tilanteessa ovat mahdollisia.
Sunnuntain 7.2. jumalanpalvelus pidetään pelkästään nettilähetyksenä.
Sunnuntai 14.2. ja siitä eteenpäin jumalanpalvelukset toteutetaan monimuotoisesti niin, että netin lisäksi myös seurakunnalle kokoontuminen on mahdollista erityisjärjestelyin. Fyysisten kontaktien syntyminen minimoidaan. Kirkkosalin eri alueet erotetaan toisistaan ja osallistujille järjestetään erilliset sisäänkäynnit sekä erilliset wc:eet. Osallistujien määrää hallitaan ennakkoilmoittautumisilla, jotka kerätään tekstiviesteillä sielunhoitopuhelimen kautta.
Samaan aikaan sunnuntain jumalanpalvelusten kanssa pyhäkoulutiloissa ja piharakennuksessa järjestetään pyhäkoulut. Niidenkin osallistujamäärää hallitaan ennakkoilmoitusten perusteella.
Muut tilaisuudet jatkuvat turvallisuusohjeet huomioiden ja tarvittaessa kokoontumiset jaetaan pienempiin ryhmiin niin, että turvavälit varmasti toteutuvat. Kaikissa kokoontumisissa käytetään kasvomaskeja.
Sunnuntain ruokajako tapahtuu seurakunnan pihassa klo 12.30
Huom. Tämä toimintamalli on voimassa toistaiseksi. Tautitilannetta ja sen vaatimia muutoksia toimintaan arvioidaan jatkuvasti, ja muuntuneisiin tilanteisiin reagoidaan tarvittaessa nopeasti.
Sielunhoitopuhelin: 040 657 6876 (klo 9-21).

Tarkemmat ohjeet su jumalanpalveluksiin osallistuvia varten.

Osallistujille on varattu kolme erillistä sisäänkäyntiä ja aluetta
salissa ks. kuva:

A. Pääsisäänkäynti
-alasali ja päävessat

B. Toimistosiiven sisäänkäynti
-toimistosiiven puoleinen parvi ja toimistosiiven vessa 1
-pienten pyhäkoulut ja toimistosiiven vessa 2

C. Sillankorvankadun sisäänkäynti suoraan saliin
-keittiösiiven puoleinen parveke
-tarvittaessa keittiön wc

Henkilömäärä 10 henkeä/tila/alue.

Ilmoittaudu etukäteen tekstiviestillä numeroon 040 657 6876.
Tekstiviestin muoto: Etunimi Sukunimi + sisäänkäynti/alue
Esim. Matti, Maria ja Maija Möttönen A

Tullessasi saliin ota ulkovaatteet mukaan omalle istumapaikalle. Käytä vain omaa sisäänkäyntiäsi varten tarkoitettua wc:tä.

Pyhäkouluissa ennakkoilmoittautuminen samaan numeroon. Muista mainita osallistuuko lapsi 3-6v vai 7-12v ryhmään.

Hygieniaohjeistus
a) Flunssa– tai koronaoireisena ei saa tulla paikanpäälle.
b) Käytetään maskeja ja käsidesiä. Sisätiloissa maskipakko!
c) Pidetään riittävät, vähintään 2m turvavälit.
d) Päällysvaatteita ei jätetä naulakkoon.
e) Seurustelukulttuuria toteutetaan ulkona etäisyydet huomioiden.