Hyvinkää 100 v. juhla

100 vuotias Hyvinkää on juhlistanut monella tavalla vuoden aikana. Nyt saamme järjestää yhdessä Hyvinkään eri seurakuntien kanssa Hyvinkään 100 – vuotisjuhlavuoden kunniaksi yhteiskristillisen juhlan. Tilaisuudessa puhuu kaupunginjohtaja Jyrki Mattila sekä kirkkoherra Ilkka Järvinen.

Tilaisuudessa puhuu kaupunginjohtaja Jyrki Mattila sekä kirkkoherra Ilkka Järvinen. Runon lausuu seurakuntalaisemme Johanna Ollikainen. Lisäksi musiikkia esittävät seurakuntamme Jippii – kuoro, pelastusarmeijan lauluryhmä sekä luterilaisen seurakunnan Kastepisarat – lauluryhmä. Mukana ovat myös ortodoksinen seurakunta sekä vapaakirkko. Tilaisuudessa kolehti kerätään seurakunnassamme tehtävään lähimmäistyötä varten. Lapsille on myös pyhäkoulu. Lopuksi tarjoillaan kakkukahvit.

Tilaisuudessa rukoillaan sekä kaupunkimme että hyvinkääläisten puolesta.

Toimikaa sen kaupungin parhaaksi, johon minä olen teidät siirtänyt. Rukoilkaa sen puolesta Herraa, sillä sen menestys on teidänkin menestyksenne. Jeremia 29:7

Hyvinkää 100 v. juhla sunnuntaina 8.10. klo 17 Helluntaitemppelillä (Huom! Klo 11 ei tilaisuutta!).