Su 12.3. klo 11 Syvempään yhteyteen avioliittoteemajumalanpalvelus

Avioliittopäiville ovat tulossa puhumaan Eeva ja Asko Korhonen Lohjalta. He pitävät saarnan jumalanpalveluksessa aiheesta: Suhde keskiössä. He myös haastattelevat Päivi ja Kenneth Åhlgreneita, jotka tulevat Vihdistä. Ruokailun jälkeen Päivi ja Kennneth Åhlgren pitävät luennon aiheesta: Syvemmän yhteyden avaimia.  Luennon jälkeen pariskunnat palvelevat rukouspalvelussa.

Korhoset ovat tehneet avioliittotyötä kahdeksan vuoden ajan eri järjestäjätahojen leireillä, Kansan Raamattuseuran Samassa veneessä – avioliittotyössä sekä helluntaiseurakuntien avioliittotyössä.

Åhlgrenit ovat tehneet avioliittotyötä noin viiden vuoden ajan. He ovat olleet Ison Kirjan avioliittoleireillä ryhmävetäjinä ja pitäneet luentoja Ison Kirjan avioliittoviikonlopuissa sekä eri seurakunnissa.

- Myös oma ajatuksemme on olla ihmisten rinnalla jakamassa kokemusta, miten aviosuhteessa päästään syvemmällä ja haasteista eteenpäin. Uskomme, että jokainen aviopari on oman liittonsa asiantuntija ja heillä on resursseja löytää vastauksia kysymyksiin hyödyntäen muiden avioparien kokemuksia, toteavat Korhoset.

- Avioliittotyö on yhteinen kutsumus, jossa emme ole ainoastaan antamassa, vaan saamme myös itse syvyyttä oman liittomme yhteyteen. Uskomme, että Jumalan kuvan kuvastuu kauneimmillaan terveestä avioliitosta. Kun avioliitossa löydämme itsemme Jumalan luomana naisena ja miehenä suhteessa toisiimme, saavat lapsemme parhaan mahdollisen kuvan rakastavasta Jumalasta. Uskomme, että aviosuhteen huoltaminen on tärkeätä erityisesti hengellisille johtajien avioliitolle, jotta he voisivat pysyä vahvoina toinen toistaan tukien yhteisessä kutsumuksessaan, sanovat Korhoset.

- Oman kokemuksen pohjalta tiedämme, että kriiseistä voi selviytyä eikä vain selviytyä, vaan kaikki voi muuttua paljon paremmaksi. Tai jos on jo hyvä liitto, niin Jumala haluaa siunata sitä vielä lisää. Koskaan ei pidä tyytyä siihen, mitä on vaan odottaa hyviä asioita tulevaksi, kertovat Åhlgrenit.

KH